torsdag den 1. november 2012

Tyran!

Man vil sine børn det bedste!! Ikke mindst beskytte dem!

Over på Manjas stue er der en pige (nævner ikke navn) som har et seriøst problem med et par af pigerne på stuen- der i blandt Manja.

Som eksempel kan jeg sige at hun har tegnet på Manjas kjole hver gang det har været en ny hvilket har gjort manja ked og mor her SUR!!

Hun har umotiveret (fortalt af pædagog) kastet en stol efter Manja.

Hun slår, bidder osv. Ikke fedt!!!

I går legede de så med modellervoks - hertil bruger de så små børneknive- igen umotiveret vender hun sig om mod Manja og jorder kniven ind i armen på hende .. ikke så alvorligt at der er sket noget for vi har ikke opdaget det.

Forældrene er blevet informeret her om - ligesom de får Info når hun gør andet eftersom det er et gentagne problem.

Har talt med et par af de andre forældre og det er altså super frustrerende at der endnu ikke er blevet gjort noget ved problemet - at man skal få sit barn hjem i nedtrykt tilstand alene pga. Dette ene barn!

Jeg hev roligt fat i hendes mor den gang med tøjet - det var 3 Katvig kjoler og ville bare fortælle hende at det ikke var så fedt og om de ikke kunne snakke med XX om det- så blev hun fornærmet og "de jo bare børn" jaja men når hun spørger manja om det er en ny kjole og konsekvent henter en tush og tegner en stor fed streg på kjolen så det sgu et problem - især når det er gentagne gange!!! Det stoppede så!!!

Jeg ved selvfølgelig godt at pædagogerne gør hvad de kan og må. Og ved at de er super gode til at forklare børnene hvad der er rigtig og forkert og de tager fat i situationen når det er.

Manja havde ikke sagt noget til os om det- jeg fik det at vide i morges af hendes pædagog som fortalte at manja var meget i chok igår og utrolig ked af det...

Sjovt hun ikke fortalte os noget igår da hun blev hentet men har før set at hun efter lang tid fortæller noget det er sket.

Nu overvejer jeg en seriøs snak med XX forældre - har lagt mærke til når de henter XX at de får at vide hvis hun har haft en dag UDEN konflikter så vi har altså et stort problem her!!!

Åhhh man bliver så ked af det når ens barn bliver gjort ondt! For ikke at snakke om hvad man har lyst til at sige og gøre!!

Men det er bare så vigtigt at man ikke nævner navne eller giver for meget udtryk over for manja hvad man synes om XX og hendes forældre!! XX skal jo ikke fryses ude eller noget og jeg vil klart mene at forældrene skal drages til ansvar! Vi fortæller altid Manja at det er forkert hvis hun har gjort noget hun ikke må osv..,

Åh frusterende!






- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Årh, stakkels lille Manja-skat. Ej, det magter jeg da slet ikke at høre :(

    SvarSlet
  2. ja, møgunge ikke!!!
    men Manja er jo heldigvis og trods den LXXXX unge stadig rigtig glad for at komme i BH..

    SvarSlet