lørdag den 24. november 2012

Pynt til hjemmet

Nu fik jeg ENDELIG sendt billeder til fremkaldelse online - havde egentlig valgt 57 billeder men altså, så mange ka vi jo ikke ha stående fremme.. Så skar det ned til 27, så der lidt at vælge imellem!
Blandt andet de her er sendt til fremkaldelse:



 fra da skatter var 12 kilo tungere og en tur i Barca haha







Udover det tænker jeg på at købe følgende ting -  der skal ske  lidt fornyelse i 2013:

Disse 2 billeder- det øverste i en farvet ramme - måske rød.. mørkerød.. Tænker det ska hænge i stuen og det nederste i gangen som så kan komme ud og hænge på badeværelset når det bliver lavet.. vi vil se om ikke vi kan få råd til at lave det her i 2013 .. Nu har vi jo valgt at rejse til sommer.. meeen nu må vi se.. vi skal bruge 20-30.000 til nyt badeværelse.. Kenney kan selv rive fliserne ned, hans ven Staub kan sætte dem op (der skal bare fliser på gulvet og i kabinen) resten skal fuldspartles og så skal der males hvidt og en bordplade for enden med en fed vask.. og der ville billedet passe meget godt ind :-)







Udover det skal vi have nogle nye pyntepuder - forskellige slags og i forskellige farver.  2 sore og 2-3-4 små... :-)

Har set på disse:




har også kigget på tapet til soveværelset - bare 1 væg - tror det kunne se vildt godt ud med vores guld spejl og brune seng... :



Nå, ha' en rigtig dejlig lørdag allesammen - den står på frokost nu, kartoffelmadder og tun - og senere skal vi lave hjemmelavet cheeseburgere (ikke de der store lækre vi plejer - just cheeseburger - med fritter :-) jaja sund mad ville være bedre men come on, det er lørdag :-)

Møs herfra



- Posted using BlogPress from my iPhone

Ingen kommentarer:

Send en kommentar