fredag den 23. november 2012

Manfreds

Igår var Kenney og jeg jo på Manfreds nede i Jægersborggade - Lillebror til Michelin restauranten Relæ der ligger lige overfor.

Nøj, hvor var det bare LÆKKERT! Og virkelig et fedt lækkert og afslappet sted at nyde en rigtig god middag!

Man følte ikke at man skulle sidde som en stille mus eller noget.
Hverken borde, stole eller sågar tallerkner er ens og man kan heller ikke bestille noget så simpelt som en COLA! Og der er kun én slags øl. De er specialiseret i vin og dét kan mærkes! Både på deres ekspertise når de fortalte om hvad de hældte op og man ikke fattede en bjælde af hvad der blev sagt og bare grinte og sagde "Du hælder bare op" - men især også prisen, Avjt!
Nu fik vi også rigtig god vin - Kenney fik 2 glas og jeg fik et enkelt. Men man kan også købe husets vin til 150 kr istedet for at købe dyre glas enkeltvis.

Nå, nu når jeg ikke kunne få cola fik jeg istedet et virkelig lækkert glas frisklavet æblemost! MUMS!!!!

Vi startede med en lille snack. Kenney fik syltede økologiske blåmuslinger og jeg fik en virkelig lækker olivenolie med det LÆKRESTE brød til!
Til hovedret fik vi begge Stegt økologisk Svinenakke med bagte løg, perlebyg, dild og ristet svineksy - igen med brød til - MUMS!
Af dessert delte vi to ostetallerkner , igen med brød til MUUUMS!!!

tog ikke billeder da vi havde en "telefonfri-middag" så i må tænkte jer til det!

Det er ret dyrt at spise der - nu var vi så heldige at vi jo havde et gavekort på 500 kr - men det blev 755 kr for middag til 2.. og det var jo ikke en rigtig forret det var bare en snack.

men vi skal KLART derover igen for det var SÅ hyggeligt at være der!

God weekend alle

Ingen kommentarer:

Send en kommentar