søndag den 11. november 2012

ferie

Hold nu helt fast hvor har det været SVÆRT at finde ud af hvor pokker vi skulle rejse hen! Og skulle det være med SPIES eller Star Tours ?

Der er en del kriterier for hvordan hotellet skulle være - vi har set på OG booket hoteller i Spanien - Mallorca, Cypern-Fig Tree Bay, og nu Tyrkiet-Bordumhalvøen og HER bliver det og dét gør det!

Vi har forelsket os i byen Turgutreis på Bodrumhalvøen i Tyrkiet og det er alt hvad vi gerne vil have!

Turgutreis er den del af Tyrkiet hvor de lidt mere velhavende tyrkere bor - og det skulle kunne mærkes og ses. Det skulle være en ren og pæn by..

Der er det hyggelige landsbyliv som vi rigtig gerne vil mærke når vi skal rejse.. vi tager afsted for at slappe auf ikke for at skulle shoppe eller fare omkring. Men der er små butikker med sko, tøj osv..

Det hotel vi skal bo på Blue Village Bodrum Imperial (4 stjernet) er et stykke fra selve byen men der går busser hver halve time - vi skal da klart ind til selve byen en af dagene og se hvad byen på!
Det skulle være et af de bedste hoteller i den by og på hotellet er der legeplads, flere pools - også børnepools med vandrutchebaner osv. udendørs biograf, spa osv osv.. plus egen strand..

Vi har valgt at betale lidt ekstra og så få en Suite istedet for et almindeligt dobbeltværelse.. og rejser med Star tours denne gang.. det gjorde vi også den gang vi skulle til Bulgarien og det var ganske udemærket!

Her er lidt billeder.. rejsen kostede os 20.873 kr med ALT!
inkl. All inklusive som kommer til at bestå af:


Store morgenbuffeter alle dage.
• Store frokostbuffeter alle dage.

• Seks middagsbuffeter i hovedrestauranten inklusive aftenenes temahjørne, live cooking, vegetarhjørne, stor salatbar, pastastation, separat børnebuffet, dessertbord og chokoladefontæne til at glacere frugt og bær i.
• En middag på den mere fredelige restaurant Tavern by The Sea. Ved bordet serveres udvalgte småretter fra det lokale køkken ifølge Family Style Dining, hvor hver især vælger sine favoritter fra et fælles fad midt på bordet. Dette efterfølges af en dessert for dem, der stadig kan spise noget.
Alle drikkevarer til måltiderne (lokal vin, øl, sodavand eller vand).
Som mellemmåltider serveres is, frisk frugt og pizza slices/flat bread med dagens topping kl. 10.00–18.00.
• Gratis drikkevarer i min. en af hotellets barer til kl. 24.00 (sodavand, mineralvand, lokal øl og vin samt drinks af lokale mærker).
All Inclusive gælder fra ankomst med bus til afrejse med bus.





































































Og 217 dage til at få trimmet kroppen!!


1 kommentar:

  1. Det ser super skønt ud <3 Bodrum/Tyrkiet er pragtfuldt :D kram herfra

    Knus Jeanette

    SvarSlet