torsdag den 5. august 2010

Lidt mere ros til vores NO. One Nanny!

Endnu en gang er Nana på banen og har selv spurgt om hun ikke skulle hente Manja fra børnehaven og spise aftensmad med hende idag så mig og Kenney kan få lidt alene tid - og JO tak ville da være SKØNT!
Så vi tager ud og spiser når jeg kommer hjem fra arbejde SKØNT! Og så kommer Manja hjem ved 20 tiden..

Er hun lige en skøn pige eller hvad!!!



Igår stod den på alslappende hygge derhjemme.. Manja legede meget flittigt inde på sit værelse som er blevet lavet om eller der er blevet rykket om og hun elsker det!












- sad og spillede guitar og sang i sin sangbog.. så spiste vi aftensmad - kylling med en masse grøntsager og Manja spiste alle sine ærter og gulerødder og var MEGET stolt!

Så kom hun i bad og så skulle farmand børste hendes tænder og synge nat nat sang og læse historie og hold da op der blev grinet højt derinde fra..


.. En halv time efter hun var faldet i søvn gik jeg ind for at kigge til hende og hun lå på den SJOVESTE måde-Hun lå halvt nede på gulvet og hovedet på kanten af sengen SÅ sjovt.



5 kommentarer:

  1. Hun har bare skøn!
    Det ser fint ud med værelset! :D

    SvarSlet
  2. Hvor er værelset blevet fint! Håber, I havde en god aften i byen, mus. MØS

    SvarSlet
  3. hope she is a sound sleeper, pull down her knickers lube her sweet, tight bum good and my c=ck goes in her mmmmmmmmmmmmmmmm nice tight little girl bumhole to cum in

    SvarSlet
  4. perfect position too, just lift her by her thighs and push it right in her

    SvarSlet
    Svar
    1. mmmmmmmmmmmmmm nothing beats toddler or baby

      Slet