mandag den 30. august 2010

Hold nu op...

Som forældre bestemmer man over sit barn! Vi er dem der sætter grænserne... vi bestemmer hvorvidt vi vil have at Manja skal have slik og andre usunde sager.. KUN OS! Ja, når hun bliver passet må hun selvfølgelig gerne blive forkælet, men forkælelse er altså ikke = med at spise en hel pose slik og få ondt i maven, eller at få en masse junk inden aftensmaden...!

Herhjemme hedder den MAX en sodavandsis fra fryseren efter aftensmaden, og så lidt hygge om fredagen til disneysjov.. derudover så elsker Manja at få frugt, agurk, gulerødder og andre sunde men lækre ting så det propper vi hende med istedet... men først når hun har fået aftensmad.

når vi er nogle steder er det også os der skal bestemme hvad hun indtager.. og hva så om vi er til fødselsdag.. hun skal stadig spise ordentligt.. ingen grund til at fylde sig med en masse møg og slet ikke uden at have spist først.

jeg synes at når man passer andres børn skal de selvfølgelig forkæles MEN med måde.. jeg vil ikke ha en datter hjem der voldskider resten af dagen fordi hun har fået en masse slik og kage i maven.. De bliver ikke ligefrem mere lykkelige af det! Jeg vil gerne have at hun får en næringsrig morgenmad (pakker altid havregryn til hende) får sund frokost og sunde mellemmåltider.. er det for meget at forlange??

jeg er ikke vild med at Manja drikker sodavand osv.. laver altid selv tynd saft så farven bare er der.. så er hun glad... men nu råber jeg altså højt og siger fra.. det er sgu mor og far der bestemmer!
Synes bare man skal respektere forældrenes retningslinjer.. og det er jo de voksne der bestemmer - skaber hun sig så må man sige fra og ikke bukke under... og ja ja det skære i hjertet når de så græder MEN det er skuespil.. de ved da præcis hvordan de skal sno de voksne om deres lillefinger hvis de er vant til at få deres vilje...

Ja, der er mange spekulationer når man er forældre i det moderne samfund.. i gamle dage gik man sikkert ikke lige så meget op i det,... men det gør man jo idag.. og det gør jeg også... vil gerne have at min datter er sund og frisk og ikke sådan en lille fedling der sidder og glor tegnefilm eller sidder på computer hele dagen...

2 kommentarer:

  1. SÅDAN NINA!! :D hvor har du ret.. Det kunne være du skulle tage et udskrift og lægge med når prinsesserne skal passes - så er der vist ingen tvivl om hvad retningslinierne er ;)

    SvarSlet
  2. ja man får jo fnidder af at folk ikke lytter til en når det angår ens børn!

    SvarSlet