torsdag den 9. januar 2014

Den lille familie

Et nyt år - en ny tid!
Ungerne vokser jo med lynets hast, det samme gør deres udvikling.

Vi er inde i en periode hvor Manja opfører sig som Pre-teenager og hvad der dertil hører. Det er både lidt sjovt meeen også hårdt!
Hårdt fordi man hurtigere bliver lidt sur på hende fordi hun ikke svare når man spørger om noget, svare igen når man siger noget eller gør tin for at provokere elissa. Samtidig er det hårdt fordi hun følelsesmæssigt også udvikler sig rigtig meget og der derfor er andre hensyn man skal til at tage som forældre.

Så har vi elissa som heldigvis er inde i en meget roligere periode MEN bestemt også en hel vanvittig stædigheds periode! Hvis hun føle sig forkert behandlet stiger stemmen og hun tramper så hårdt hun overhovedet kan, i gulvet! Samtidig vil hun rigtig meget sin storesøster og det er jo bare fantastisk!

Vi har nogle fantastiske unger 90 procent af tiden og det er bare skønt!

Manja går og rokker løs på 3. Rokketand.. Ej, det blir SÅ mærkeligt når den ryger - det er fortanden hahaha...

Dette år er jo som sagt lige begyndt og der er pt ikke de vilde planer.

D. 25. Skal Manja med sin skønne moster og hendes veninde og hendes bror på besøg i det nye legeland/Dino land i Ishøj med efterfølgende pyjamasparty...
D. 26. Skal vi holde min farmands fødselsdag - 60 år..

Sommerplaner:
Udover at vi har et gulv vi gerne vil pifte op (med de indkøbte materialer vi købte i sommers...) så havde vi jo planer om en uge til Bornholm... MEN 1 uge til Bornholm løber hurtigt op hvis man vil lege bil osv så vi er nået frem til at vi tager 2 uger syd på. Nok Tyrkiet igen... Vi kiggede igår på et hotel med morgenmad og aftensmad 300 meter fra stranden i Bitez til 25.000 inkl mad på fly, forsikring og transport... Men nu må vi se hvad det ender med.

I morgen er det fredag og der står den på kagebagning og hygge med x-factor efter Manjamusens ønske.
Søndag skal vi til hygge hjemme hos Pernille og William hvor vi ska spise frokost og lege :-)

Jeg glæder mig til et nyt år der forhåbentlig byder på en masse hygge :-)




Manja i en Tshirt fra Nikolaj :-)









1 kommentar:

  1. De vokser lyn hurtigt mosters piger :O kan slet ikke forstå hvor tiden er blevet af! Glæder mig til at holde hygge dag med manja d 25! Bliver rigtig sjovt er jeg sikker på :D

    SvarSlet