lørdag den 21. december 2013

Rosas julebal og rødkål

Idag var Manja og jeg i Nørrebro Teater og se Rosas julebal.
VIRKELIG godt show!

Manja ELSKEDE det!





























































Et skilt der var i teateret





Så lavede jeg rødkål her til aften - efter mandens lille middag







Rødkål

Hakket rødkål
Eddike - alm lager eddike (brugte ca 4 dl
Økologisk Ribssaft - ca 4 dl
Peber
Lidt sukker
Smør

Smelt smør og svits rødkålen .
Tilsæt først lidt eddike inden ribssaften. Lad simre ca 15 minutter. Smag til med peber og sukker. Når væden er hældt fra hældes lidt ekstra eddike over inden den kommes i et skoldet glas og lidt af væden hældes ved.

Mange opskrifter siger at kålen skal simre 30-60 minutter - jeg synes dog der skal være bid i så mit får kun 15 minutter.

Saften gir den en ret kraftig farve, men,,,





.. Det er bare til det er dryppet af.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar