torsdag den 14. oktober 2010

Må sgu indrømme at det er en smuuule hårdt!

At have 2 unger...
Elissa er et rigtig HÆNGETRÆ .. hun vil hele tiden enten ligge hos én af os eller op og gå med rundt.. og det har man da bare ikke hele tiden tid til..
Hvor har man dog bare meget at se til lige pludselig synes jeg.. Til hverdag når Kenney er på arbejde står den på lidt rengørning (Kan simpelthen ikke holde ud at gå fra mit hjem hvis jeg ikke lige som minimum har ryddet op og støvsuget!) Niksen biksen altså. og så står den på lidt opvask eventuelt, en maskine tøj - skrifte sengetøjet og måske gøre lidt mad klar.
Nu har vi jo så SKØNNE SKØNNE moster Nana, som selv har tilbudt at tage Manja med på vejen om morgenen - hun møder nemlig først 9.30.. så idag og imorgen aflevere/de hun Manja.. det er sgu dejligt. TAAAAK Søs!!
Nå, men skal jo også gerne nå at få lidt frisk luft.. Puhaa, barslen var lidt nemmere da man var gravid haha.. Og når Manja så kommer hjem er hun mærkeligt nok, stadig fuld af energi og vil gerne have mor og fars opmærksomhed og det er jo klart :-) Lige nu står hun blandt andet i sofaen og hopper ved siden af mig... og siger se mor se mor se mor.. og det er selvom jeg bliver ved med at kigge... Elissa sover lige nu.. Kenney var ude og flytte for Jeanette igår og er MØG træt idag - for først 7 1/2 times malerarbejde og så 4 timers flytning bagefter med tungt spisebord, marmor bord og sofaer der skulle bæres ned fra 3. sal.. så han er træt og øm i kroppen.

Nå, idag har den stået på ren "DOVNING"! Kom først i bad kl. 12 - indtil da lå jeg bare og fladede den på sofaen med lillemusen - som dejligt nok er rigtig meget vågen (det er nemlig bonus om natten hvis hun har været meget vågen i løbet af dagen! Så sover hun længere mellem måltiderne) og kl. 13 gik vi en lille tur..

Imorgen skal Kenney have en telefonisk ansættelsessamtale med et nyt malerfirma som han starter i på mandag - hans kollega Bjarne fra "Munck" er rykket derover og har anbefalet dem Kenney og rost ham til skyerne så de er meget interesseret i at få kenney derover. Det er et firma der beskæftiger sig med noget lidt mere spændende malerarbejde- noget med mønstre og sådan.

Nå, jeg har lavet madplan for næste uge:

Mandag: Hjemmelavet tomatsuppe med hjemmebagt grovbrød
Tirsdag: Fyldte peberfrugter med hak. svinekød
Onsdag: Kommer tøserne til mad: hjemmelavet tortillas med krydret oksekød og en ordentlig røvfuld salat samt hj.lavet tomatdresseing
Torsdag: Spinatpasta med grøntsagssovs til
Fredag: Kyllingebryst vendt i spinat dertil råkostaf gulerødder og rødbede og lidt æble og ovnbagte søde kartofler
Lørdag: Hjemmelavet fiskedunser - køber noget hvid fisk og lidt laks og hakker det hele groft - dertil salat
Søndag: holde fødselsdag for pigerne så mon ik der er rester- ellers står den på kartoffelporresuppe :)

Hov og opdatering på min vægt:

60,5- så har tabt 1.5 kilo :-)



2 kommentarer:

  1. Hvor er det flot du har tabt dig!!

    Og forståelig det er hårdt med to styks søde! I er så gode !
    Glæder mig til både onsdag og søndag! KYSSER

    SvarSlet
  2. Hej min søde svigerdatter :)

    Super hyggeligt,-at du har lavet en ny hjemmeside.
    Flot du allerede har tabt dig(:
    Knus og kram Jeanette

    SvarSlet