mandag den 4. oktober 2010

En opdate fra den lille familie

Så er lillepigen hele 10 dage gammel - hold nu op, jeg synes det går ufattelig hurtigt.. selvom 10 dage jo ikke er voldsomt, så føles det stadig helt vildt.
Har haft sundhedsplejerske idag- Astrid- og lillemusen blev vejet - 3800 gram - WOW... 200 gram har hun taget på, og inden hun vejede hende sagde hun: "Bare hun vejer det vejede da hun blev født Så jeg tænkte bare straks, åh nej bare jeg nu ikke får en lille prop. Men det gør vi heller ikke, hun er så smuk og dejlig!

Nå, i fredags var jeg til Femina Messe med Kamilla :)... Skulle ha' været med Sarah, men pga. sørgelige årsager kunne hun ikke alligevel :(
Nå, men vi fandt en stand hvor der stod nogle Slankespecialister, som for det første var helt begejstret over at jeg havde født for 1 uge uge siden, og for det andet så fik de os til at stille os på vægten som foretog en "Body-test" og her er mit ret så flotte resultat som de sagde - taget i betragtning af at jeg lige har født :

Vægt: 62
TBW - Vand i kroppen: 32,3 kg = 51.4 %
Fedt procent: 27 % (skal ligge mellem 21 og 32.9% så også her skal jeg tabe mig en go sjat)
Fedt massen: 17 kg (Må ligge mellem 12.2 og 22.5 kg så skal lige tabe mig lidt :) )
FFM - Knogler osv. 45.9 kg
Min BMI: 23.7 - skal ligge mellem 18.5 og 25
Mit mål: 8 kilo til før graviditets-vægten og 12 kilo til jeg er nede på det jeg gerne vil veje...

Når man måler min BMI må jeg mindst veje 49.1 og MAX 66.5 så er ret tæt på mit max...
Så om 2 måneder får jeg foretaget en ny test.. bliver spændende.

Er også idag påbegyndt min kur som ser således ud:

Morgenmad:
Fuldkorns cornflakes med minimælk

Mellemsnack: 1 stk. frugt eller 2 gulerødder

Frokost: 2 stk. knækbrød med hamburryg eller kyllingepålæg og peberfrugt + 1/2 agurk og gulerodsstave

Mellemsnack: 10 mandler jeg lige vender på panden

Aftensmad: Normal bare små portioner - lidt magert kød og en masse masse grønt

Ingen sodavand, saft eller andet.. KUN vand og 1-2 glas mælk.... (med mindre vi skal noget så drikker jeg altså lidt sodavand og vin :)

Lige nu ligger min mini prinsesse og smiler til mig.. Kenney ligger og ser Robinson som jeg også lige lurer lidt af når det lyder spændende hihi.

Vores lille pige trives rigtig godt og Manja er en super go' storesøster! Hun kysser og krammer hende konstant.. og er også rigtig god til at hygge sig inde på værelset.

Igår havde Kenney jo fødselsdag og mig og Manja stod tidligt op og bagte boller og kanelsnegle.. dækkede hyggeligt morgenbord med fødselsdagsdug, flag og lod ham sove længe :) Avis ved tallerkenen og fødselsdagssang.
Kl. 16 kom Jeanette, Sascha og Nana til dejlig middag - oksetyksteg dejlige kartofler sovs og en masse grønt - og så havde jeg lavet fin lagkage :)
Min far var af gode grunde ikke med :) han slænger sig i varmen på MALLORCA!!! Sååå unfair men super dejligt for min far! Han er afsted med sin gode ven John på lækkert 4stjernet hotel... han kommer hjem på fredag.

På søndag skal vi holde fælles fødselsdag for los familios :-) jeg har jo fødselsdag på mandag.. hvor mig og Kenney skal ud og spise på indisk inde i byen og i biografen og se Dengerøve..
Nå, men vi får hele den pukkelryggede samt Sarah og Peter til en lettere buffet med:
Frikadeller, filoruller med feta og persille, bruchetta, laksemousse på ristet brød, corizopølse på både rugbrød og hvidt brød, kage, fad med frugt cherrytomater nødder gulerodsstænger agurkestænger samt ostekiks og ost.

Kenney har barsel ugen ud - resten af denne uge står på et par besøg, nogle gode gåture og lidt hygge herhjemme.

Nå go aften :)












Ingen kommentarer:

Send en kommentar