onsdag den 14. august 2013

Manjas første skoledag

Så kom den store dag, nemlig dagen hvor vores store prinsesse skulle starte i skole.

Da hun vågnede i morges var hun ikke synderlig påvirket af det, spiste sin morgenmad og tullede lidt rundt, inden hun tog sit fine nye sæt tøj på.

Da vi havde afleveret Elissa og var på vej mod skolen kunne man godt mærke nervøsiteten nærme sig hende.

Da vi så ankom til skolen og skulle ind i gymnastiksalen klamrede hun sig til os og ville slet ikke have sin regnjakke af :-)
Men ind kom vi, og satte os i  midten af det hele. Her blev klasserne så én efter én, råbt op - Manjas klasse var sidst eftersom hun går i 0. D.
De skulle op på scenen hvor vi forældre så kunne klikke løs med mobiler og kamera inden der blev råbt hurra og klappet og de små unger gik op i deres nye klasselokale.

Så blev vi forældre fortalt en masse af inspektøren .. en MASSE! Om hvordan skolen funger, hvad de laver, hvad vi som forældre skal gøre for at bidrage til en god skolegang osv.

Så blev vi budt kaffe/te inden vi kom op i Manjas klasse hvor hun fint sad med en ballon i hånden og et navneskilt foran sig.

Så fik vi lidt information omkring klassen og lærerne inden vi skulle ned på boldbanen hvor ungerne skulle sende balloner af sted - ud i verden :-) På ballonerne er der sat en lille seddel på hvor der står barnets navn og at de lige er startet i skole og at den der finder ballonen meget gerne må sende en hilsen til skolen.

Årene før er der blandt andre steder, blevet fundet balloner i Tyskland, Sverige, Norge m.m.
Så det er spændende hvor Manjas ender.

Lidt billeder fra dagen som hun sluttede af hjemme hos Hilda:





































































































































1 kommentar: