fredag den 12. august 2011

Nyt badeværelse - stort projekt!

Jeps - det er lige hvad vi skal ha!
Vi smækker de 2 badeværelser sammen... og der bliver bad hvor vi i forvejen har bad .. lidt svært at tegne men det første, altså den første bås det er som nu, hvor vi har brusebad...og ja så blir det cirka sådan her når vi er færdige..Her er nogle af de ting vi skal have.. og er specielt forelsket i vasken! Vi skal dog kun ha 1 - sat ned i en sort bordplade..













De fliser vi skal ha på hele gulvet og inde i hele brusekabinen... resten af badeværelset bliver spartlet filtet og malet hvidt..






Et spejl i stil med det her som skal fylde hele bagvæggen






Uh kan se på billedet med spejlet at der er sådan nogle glasbyggesten.. tror jeg vil lokke Kenney til at vi får det, der hvor den ene dør blir blændet! :-) (det gør også at der kommer en smule mere lys ind så rummet ikke ser småt ud)


Ej det bliver bare MAX godt.. men det er et stort og pebret projekt.. vi satser på at skulle bruge omkring 15.000-20.000 kr.. mureren skal have 5000 kr, fliserne kommer op i omkring 2000 kr vasken koster 2000 kr bruseren 1700 så skal der laves nyt loft cirka 1000 kr, så skal der så en vvser på som skal rykke vand det koster nok en sjat.. måske 2500 kr hvis vi bruger ham vi kender... vi skal så ikke have nyt toilet.. så hvis jeg kan lokke Kenney til glasbyggesten så er det måske små 80 kr hvis man blot bruger 4 stykker så man laver et form for vindue.. Nu må vi se..

så skal vi ha noget hyldefis inde i brusekabinen til shampoo osv.. det måske 200-300 kr..

så ja en 15.000 kr.. men så blir det altså også bare MAX gennemført..


Det bliver et februarprojekt regner vi med - så burde vi have sparet op til det..





Hov en anden nyhed er at min kontorchef på mandag giver mig en tilbagemelding om hun/Finanstilsynet vil gå ind og betale min advokatsekretæruddannelse :-) Gør de det så satser jeg på at starte poå den som fjernuddannelse til november :-)


GOD WEEEEEEKEEEEND!!!!!






















Ingen kommentarer:

Send en kommentar