mandag den 6. juni 2011

Dejlig forlænget weekend...

Vi har haft en skøøøn forlænget weekend! Torsdag sendte vi farmand ud tidligt morgen og spille golf og gik selv i gården og spiste Meyers morgenbrød med Moster Nana og morfar.., inden turen kl. 13 gik til Peters fødselsdag hvor vi fik boller, kage og en dejlig dag - dog er det efterhånden blevet liiidt hårdt at slæbe afsted til hygge med 2 unger der begge 2 skal/vil ha' opmærksomhed...
Fredag tog vi tidligt ud.. vi var på legeplads og så købte vi en engangsgrill og grillede frokost ovre i Parken, pølser, brød og frikadeller... vi var ude fra 11-15 , så gik vi lidt hjem for at køle af - kl. 17.30 gik vi igen.. denne gang gik vi over til Stefanos og købte en pizza som vi alle 3 delte ovre på legepladsen :-) Det var faktisk rigtig hyggeligt!
Lørdag skulle Kenney ud og spille kamp kl. 13.. pigerne og jeg gik i gården kl. 9.. mødtes med Nana til en omgang frugtsalat og ren afslapning nede i gården HELE dagen. Da Kenney kom hjem kl. 16 tændte vi op i grillen og lavede burgere og salat...

Igår, søndag, stod den på FØDSELSDAG FOR MANJA! Hun havde en SKØN dag! Hun hyggede sig rigtig rigtig meget, og man kan virkelig mærke at der er sket meget på 1 år.. til hendes 3 års kunne hun slet ikke styre alle de gaver men i år tog hun det faktisk ganske roligt.. hun fik super dejlige gaver:
12 smukke sommerkjoler
2 par leggings
3 par sandaler/Ballerina
4 DVD film (Hans & Grete, Peter plys & Hafferlaffen, Sigurds Bjørne Time "Vi leger skole & frække frøer" og Sigurds Bjørne time " På eventyr i hele verden")
4 bøger (Lotte Modsat, Hvorfor skal Luna & Luffe til lægen når de ikke er syge?, Hvorfor skal luna &Luffe med ambulancen?, og en bog om dyr)
2 Tshirts
golfsæt, til børn selvfølgelig
Frisørsæt
2 par sutsko til vinterbrug
hårspænder og elastikker
og det sejeste løbehjul! lyseblåt med skrigende lyserøde hjul...

Begge piger var dødhamrende trætte da dagen sluttede, Manja skulle dog alligevel lige ned med moster Nana og afprøve løbehjulet :-)

Idag afleverede jeg Elissa i vuggestuen kl 8.45 og hvornår blev der ringet efter mor her? først kl 13... ! Det var gået SÅ godt... ingen piveri eller noget, hun havde spist frugt og brød kl 9 sovet fra 10.30-12 og så havde hun spist æggekage.. Så det er bare SKØNT - og samtidig får jeg nogle timer for mig selv.. Kl. 10.00 kørte jeg ned i Nørrebro Centret.. fik købt mig 2 sommerkjoler..
så hentede Kenney og jeg Manja kl 16.00 og var lige en times tid i gården..
Nu han smuttet ud med Stefan og Claus for at golfe, Elissa sover og Manja skal i seng om en halv times tid.. Hun sidder lige nu og leger frisør :-) Nok fordi jeg lige har cuttet 3-4 cm af hendes hår.. det trængte altså..

Imorgen går turen så til LÆGEN! Vaccination.. Opdatering følger imorgen...

her er lidt sommerbilleder - og så må i ha en go uge :-)





Ingen kommentarer:

Send en kommentar