onsdag den 29. december 2010

KlOvN tHe MoViE

Var vi inde og se går - HOLD OP DEN VAR GRÆNSEOVERSKRIDENDE... slutningen var klart for sej men vil ikke afsløre hvordan filmen er for dem der ikke har set den menjeg kan sige så meget at jeg flækkede ikke af grin og fik mavekramper, men den var FED! Synes bestemt man normalt skal kunne li' KLOVN hvis man skal se denne film.. men TOP god og 5 ***** herfra.

2 dage til nytårsaften, og begynder at glæde mig lidt alligevel, er helt sikker på det bliver hyggeligt. Vi mangler ikke at handle særlig meget..kødet er på plads DELUXE oksemørbrad (som vi har fået skåret af en slagter vi kender så det er top nice skåret) vi får kødet fredag så det er helt friskt. pynten er på plads, sort velurdug (havde vi masser af i forvejen) sølv servietter, sølv borddrys (stjerner) sølv gurilander til loftet i stuen og i køkkenet, sorte og sølv knallerter og det samme med bordbomber. Så er tigerrejerne på plads - vi har droppet kammuslingerne eftersom Kenney er den eneste der spiser det hehe..så er rødvinen på plads, velkomst drink (som bliver somersby appel købt som fin champagneagtig flaske) et par flasker go' hvidvin, asti, øl og lidt sodavand, guf.. så mangler der at blive købt hatte (køber djævlehorn og små clipshatte til damerne og bowlerhatte til de 2 fyre), tun, ingredienser til chokolademousse, chips, kartofler, ingredienser til hjemmelavet beanaisesovs og lidt andre småting..

Ja, og i mandags vågnede mig og Manja op kl. 8 og det første hun sagde var "jubii skal i børnehave" så stressede vi lidt rundt for de skal være der senest kl 9.30 .. vi går ud af døren 9.25 så kommer vi over så er der SATME LUKKET!! Ingen info om det what so ever!!! kiggede vores seneste info papirer fra børnhaven ud der stod intet, der er ikke blevet sagt en prut om det fra pædagogerne de spurgte kun om de holdt fri ugen op til juleaften... og det gjorde Manja torsdag... Nå, så jeg er alene med 2 unger hele ugen, Kenney har jo ikke juleferie, han har først fri fredag... men Nana har så Manja sovende fra torsdag til fredag og kommer bare herop med hende 17.30 fredag som der er inviteret gæster til- Nanaoigen kommer jo og spiser.. men ja, min mandag var sgu lidt råden for havde ikke regnet med Manja hjemme, og vi sku på renseri, frederiksbergs centret.. ja hvor der sku' byttes en barbie som havde kostet 279 kr, så slap jeg Manja løs i BR for at finde noget i stedet for den barbie - godt råd: NEVER DO THAT!! wow, det kunne hun ikke styre haha - vel Nana :-)

Noget helt andet - super godt link: DOWNTOWN.DK din by til halv pris.. det er nogle super gode tilbud- blandt andet 1/2 pris på ansigtsbehandlinger, køb gavekort på 500 kr til friis og co. for 250 kr. osv.. suuuuper.. har ikke købt noget endnu men gør det helt sikkert på et tidspunkt.

dagen idag står på afslapning, jeg ligger stadig i sengen med Elissa, Manja sidder i stuen i sin Hello Kitty badekåbe og ser tegnefilm og spiser yoghurt.

Forresten piger - tak for en rigtig hyggelig dag igår - det var dejligt! Glæder mig til Biotur på tirsdag!

og søs, svigermor, kamilla, Morten - glæder mig til at se jer på fredag tak MAX AUF hygge!!!

Tak for 2010 allessammen - vi ses i det nye år!! MØSSSSS

Lige billede af Manja fra lucia og et af Elissa.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar