mandag den 1. juli 2013

Far 60 år

Min far bliver 60 til januar og jeg skal stå for maden.
Han vil gerne have en lidt klassisk buffet så jeg laver følgende:

-Frikadeller med karry kartoffelsalat
- kold roastbeef med bønnesalat
- kold krydret skinke med pastasalat med forskellig grønt og pesto
- laksekugler vendt i persille
- snackfad med forskellig ost, pølse, nødder, grønt
- tunmousse
- 2 slags brød (rosmarin focassia og grov flute med græskarkerner)

Dessert:
Kaffe/te/cognac
-Appelsinkage med marcipan og chokolade
- 4 lags firkantet lagkage med chokolademousse, hindbærcreme, flødeskum med jordbær stykker og citron/vanilje creme - pyntet med marcipan i kanten, chokolade glasur ón top og pyntet fint
Og
- et fad med små forskellige hapsere i form af frugt, kransekage lækkerier (laver 2 eller 3 slags) og dessert chokolade



- Posted using BlogPress from my iPhone

Ingen kommentarer:

Send en kommentar