søndag den 28. juli 2013

Den kommende uge

Ny søndag - ny uge begynder i morgen. En uge fuld af ting der skal klares.
Der er rigtig meget arbejde denne uge med en deadline på fredag og ellers skal jeg:

Onsdag skal storemusen have huller i ørerne :-) tante Sarah og mor henter hende fra fritidshjem og går sammen ned til Knorr og Jahn på Nørrebrogade. Jeg har valgt kirurgisk plastik til hendes øre så man undgår allergisk reaktion.

Torsdag og fredag stå i "sarahs kages" navn.. Der er en masse der skal laves, pynt, bunde og 3 slags mousse torsdag aften og fredag skal den læges sammen og pyntes.
Lørdag står den jo så på Goestes fødselsdag wuhuuuu - det er kl. 19 men smutter hjem når de andre skal i byen. Er simpelthen bare ikke til byen.. Og at jo stadig børn dagen efter :-)
Søndag håber vi på godt vejr så vi evt kunne smutte en tur i skoven :-) og så evt grille med nogen fra gården.

Denne weekend har været stille og rolig - en mand med tømmermænd lagde lidt beslag på dagen haha men skønne Moster Nana var i svømmehal og på legeplads med ungerne igår SÅÅÅ sødt!
Nu skal ungerne heller ikke fra os mere før d. 16.-17. Hvor vi har ferie .. Der har hun tilbudt lige at ha dem sovende fra fredag til lørdag, meget rart :-) Lørdag skal hun holde fødselsdagsfest for sine venner.. Og der skal jeg lave lagkage klar :-)

Ha en god søndag alle
Elissa laver morgen perler


Der er bagt morgenbrød



Min morgendrik inden morgentræningen Som var boksning og maveøvelser




Og er igang med at lave pandekager til når Manja får Hilda på besøg




- Posted using BlogPress from my iPhone

Ingen kommentarer:

Send en kommentar