søndag den 2. september 2012

Opskrift

Har, igen, lavet mad til 2 dage (mandag tirsdag) denne gang består det af:

500 g økologisk frilands svinemørbrad (hakkes i små tern)
1 pk bacon tern
4 gulerødder
2 løg
1 rød peberfrugt
1 ds øko hakket tomater
2 store tomater
Lidt chilipulver
Cayennepeber
Timian
Oregano
Rosmarin
Paprika
0,5 liter grøntsagsbouillon

Svits løg i lidt olivenolie
Tilsæt bacon - lad det stå et par minutter.
Tilsæt kødet og lad få farve inden alle grøntsagerne (i hakket form) tilsættes slut af med at tilsætye bouillon og de hakkede tomater - smag til med krydderi.
Vores har simret siden kl 16 og simre stadig .. Det får lige et par timer til.
Imorgen skal vi have noget grov øko spaghetti til, tirsdag bliver det spist som en slags suppe..




-










Posted using BlogPress from my iPhone

Ingen kommentarer:

Send en kommentar