fredag den 1. juli 2011

"Pip, på Nina sad en fugl.....", STADEN, hygge weekend og oversvømmelse

I fredags skulle min skattermus ha' været tatoveret, men kl 8.00 skrev hans tatovør at hans søn var syg og han derfor måtte rykke Kenney til i næste uge - 2. gang han aflyser nu, og Kenney har altså ventet 2 måneder siden sidste aflysning... Med smadret humør blev han hjemme alligevel - vi gik sammen over og afleveret tøserne kl 8.30 og gik derefter stille og roligt ind mod byen uden helt at vide hvad vi skulle.... Humøret blev bedre og da vi var kommet hele vejen ind til Christianshavn gik vi ind i Lagkagehuset og købte en bolle til mig og en jordbærkage til Kenney :-) Vi satte os ned til kanalerne og spiste og gær lige hvad... en masse gråspurve satte sig og kiggede nysgerrigt på os, eller nok nærmere vores mad :-) jeg forsøgte at fodre dem, først ved at kaste men tænkte "NÆ, de må kæmpe for det" En af dem var modig og fløj først op og satte sig på bænken og fik brød jeg udfordrede den hvilket resulterede i at den sgu kom over og satte sig på mit lår og spiste af min hånd!!!! det var altså ret imponerende!!
Turen gik derefter ud i det gode vejr og hen på Staden - jeg må ha' lignet en meget nysgerrig turist, jeg kommenterede ALT! Vi købte en øl og en vand og satte os over til en "strand" der var derude og nød solen... rigtig hyggeligt.. så gik vi lidt rundt derinde og tjekkede deres huse ud og endte så henne ved Kløvermarken hvor Kenney spiller fodbold.. så så vi det og gik så tilbage til Christianshavn hvor vi købte en sandwich og igen satte os ned til Kanalerne og spiste... så blev vi enige om at tage bussen hjem - det resulterede i at vi begge faldt i søvn HAHA....

Så kom vi hjem og slappede lidt af... så hentede vi pigerne kl 15.30.. kl. 17.30 hentede Nana og hendes veninde Pernille og hendes kæreste, Manja og turen gik mod Korsør til vores fars campingvogn... selvom vejret ikke har været med dem har de hygget :-) igår mens vi var en tur inde på strøget ringede de og sagde hej - Manja var bare rigtig glad og de havde været på Mac'D og spise frokost :-) og skulle på restaurant til aften.... Vi hyggede og nød solen inde i byen og købte en gammeldaws isvaffel... Og der blev i stor stil taget billede af Elissa som pludselig blev en turistattraktion for en gruppe kinøjsere :-)









Da vi kom hjem fra Strøget igår slappede vi af os så film og hyggede med Elissa.. kl 19 brød helvede jo ud og det stod ned i stænger - på 10 minutter var vores kælder fyldt med 20 cm vand - vi var heldigis hurtige til at reagere på det og bankede på hos alle i opgangen og vi gik alle ned og fik reddet hvad der kunne reddes - vi har fået smadret 3 malerier og et skrivebord fra BoConcept til 2200... SÅÅÅÅ surt! Og forsikringen dækker IKKE! Fedt ik!

Lige nu har jeg gjort rent, Kenney er ude og golfe og Elissa sover.. sidder og kigger på gave til Helenes dejlige olivermus der skal døbes næste måned :-)

Denne uge står på , tja ik det vilde, træning mandag tirsdag torsdag fredag.. er planen i hvert fald... Onsdag skal jeg mødes med Kamilla er meningen... og ellers ikke noget.. :-)

Se hvor sød og fredfuld Elissa ser ud når hun sover - det er fra igår og det i klapvognen er på vej hjem fra strøget hvor hun overgav sig til søvnen efter 1 times brok..
og UH lavede Brunch til Kenney (og mig selv selvfølgelig) igår morges - tog billede af hans tallerken min var der ikke halvdelen på :-)







Ingen kommentarer:

Send en kommentar