torsdag den 14. juli 2011

Manjas værelse...

GLÆDER mig til det skal laves, vi skal dog lige ha lavet køkkenet færdigt først.. ihhh alle de projekter.. nu er hylderne til køkkenet hjemme :-) Søde Sarah spurgte om jeg sku ha noget med fra IKEA og jo tak, 2 styk hylder :-) tak mus!
Så har Staub, Kenneys ven, tilbud at lave vores badeværelse for 5000 kr INKL alle materialer... så i løbet af vinteren skal alle fliser osv rives ned og så skal der sorte granitfliser på hele gulvet og hvide fliser i brusekabinen - og resten af badeværelset skal spartles og være hvidt tror jeg nok planen er...
Tror det bliver fliser som de her agtigt på gulvet ..

437.gif

sort-granit-150x150.jpg

Nå, men tilbage til Manjas værelse, der skal en køjeseng derind og så køber vi et klæde til at sætte for nederste del så hun kan bruge det som hule indtil Elissa om 1 1/2 års tid kan komme i underkøjen og sove :-).. og evt ud med klædeskabet og i stedet gøre plads til pigernes tøj inde hos os... og så lave et "pude" hjørne med nogle store puder til at slappe af i... og måske en knagerække til alt hendes udklædningstøj...

har lige siddet og kigget på disse uglepuder til værelset til at være i vindueskammen - ville bestille 3, en i sorte grå nuancer, en lilla og en i grøn... Grunden til at der skal laves om er at det trænger til at blive et lysere rum..
uden alt det lyserøde/lilla huttelihut..
De sidste blomster er kommet nu, og har faktisk lige bestilt 2 ark til, et lyselilla og et mørkelilla så væggen bare bliver fyldt med sorte lyserøde lilla blomster...

Nå, men noget der skal ske her i ferien er at vi skal behandle alle vores gulve igen... med noget lud så de igen bliver flotte og lyse..

OG så skal jeg ind til TattoLiz på mandag og have lavet skitse - har jo ombestemt mig 7000 gange hvad og hvor jeg skulle tusses, men nu bliver det i nakken, eller nej, helt øverst oppe på ryggen for det er ulovligt i nakken åbenbart..
men skal have lavet det her - hjerterne skal bare ikke være fyldt ud det skal kun være omridset der skal være rødt... der er et hjerte for Kenney, et for begge piger og det sidste er for min MOAR.. FINT ik... god weekend allesammen - og god ferie. (hjerterne skal være skråt under hinanden, men det kan man åbenbart ikke få lov til at lave herinde hehe)

Når man elsker hinanden,
er for evigt for kort tid!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar