lørdag den 24. august 2013

Hjemmelavet pizza

Lavede disse lækre pizzaer igår
























Dejen:
1/4 liter vand
1/2 kg italiensk hvedemel (tipo 00)
15 gram gær
2 tsk salt
3 spsk oliven olie

Bland det hele rigtig godt sammen, del det op i 2 klumper og pak det ind i film (hver for sig) og sæt på køl min 1 times tid.

Rul dejen ud og bøj kanterne lidt så dejen bliver pæn.

Smør den hjemmelavet tomatsovs på- kogte 1 ds hakkede tomater, 2 tsk tomatpuré, salt og hvidløg - lad det køle lidt inden brug.

Læg frisk mozzeralla på, det ønskede fyld og sæt det ind i den forvarmede ovn - varm den op på det højeste ovnen kan klare inkl bagepladen.

Jeg lavede mine pizzaer klar på bagepapir så de bare lige kunne hives over på bagepladen lyn hurtigt.







- Posted using BlogPress from my iPhone

Ingen kommentarer:

Send en kommentar