100 gram mandler
3 spsk kakaopulver
2 æg
1/2 dl Rapsolie
2 spsk isis pulver (sukker erstatning)
Vaniljepulver efter smag (brugte en spsk)
1 tsk med top - bagepulver
1 ske choko proteinpulver (behøves ikke)
100 gram isis mørk belgisk chokolade uden sukker
Lidt vand
50 gram valnødder + lidt til pynt
Hak mandlerne til mel og bland sammen med æg, vanilje, bagepulver, kakao, protein og olie. Det blir en tyk masse.
Smør en form med list olie og drys lidt hakkede valnødder i bunden og mas massen ud i formen (gøres nemmest med hænderne)
Ca 30 minutter ved 160 grader.
Når kagen er helt kold smeltes chokoladen i vandbad - når den er helt smeltet hæld lidt vand i og lidt isis sødemiddel erstatning og hæld over kagen. Drys lidt valnødder over
- Posted using BlogPress from my iPhone
Ingen kommentarer:
Send en kommentar