Min far bliver 60 til januar og jeg skal stå for maden.
Han vil gerne have en lidt klassisk buffet så jeg laver følgende:
-Frikadeller med karry kartoffelsalat
- kold roastbeef med bønnesalat
- kold krydret skinke med pastasalat med forskellig grønt og pesto
- laksekugler vendt i persille
- snackfad med forskellig ost, pølse, nødder, grønt
- tunmousse
- 2 slags brød (rosmarin focassia og grov flute med græskarkerner)
Dessert:
Kaffe/te/cognac
-Appelsinkage med marcipan og chokolade
- 4 lags firkantet lagkage med chokolademousse, hindbærcreme, flødeskum med jordbær stykker og citron/vanilje creme - pyntet med marcipan i kanten, chokolade glasur ón top og pyntet fint
Og
- et fad med små forskellige hapsere i form af frugt, kransekage lækkerier (laver 2 eller 3 slags) og dessert chokolade
- Posted using BlogPress from my iPhone
Ingen kommentarer:
Send en kommentar