torsdag den 7. februar 2013

Opskrift på kyllinge kroketter

3 kyllingebryst
Lidt olivenolie
3 spsk smør
4 spsk mel
4 dl mælk
2 æg
Salt og peber
1 dl rasp
Lidt muskatnød

Til panering / æg og rasp
Olie til stegning

Skær kyllingen i mindre stykker og gennemsteg i olien.

Blend det med æg.

Smelt smør i en gryde, tilsæt mel og mælk og lad det blive en tyk masse.

Tilsæt det til det blendede kylling, tilsæt salt peber muskatnød og rasp og blend sammen.

Form farsen til små tykke pølser - det skal muligvis tilsættes lidt mere mel og rasp for at farsen ikke er for klistret.

Vendes i æg og rasp og steges gyldne.

Lav en dressing til af salatmayonaise ketchup/tomatpuré og salt og peber MUMS!!
Og salat -

Lavede det igår - virkelig lækkert

Velbekomme


- Posted using BlogPress from my iPhone

Ingen kommentarer:

Send en kommentar