Lidt olivenolie
3 spsk smør
4 spsk mel
4 dl mælk
2 æg
Salt og peber
1 dl rasp
Lidt muskatnød
Til panering / æg og rasp
Olie til stegning
Skær kyllingen i mindre stykker og gennemsteg i olien.
Blend det med æg.
Smelt smør i en gryde, tilsæt mel og mælk og lad det blive en tyk masse.
Tilsæt det til det blendede kylling, tilsæt salt peber muskatnød og rasp og blend sammen.
Form farsen til små tykke pølser - det skal muligvis tilsættes lidt mere mel og rasp for at farsen ikke er for klistret.
Vendes i æg og rasp og steges gyldne.
Lav en dressing til af salatmayonaise ketchup/tomatpuré og salt og peber MUMS!!
Og salat -
Lavede det igår - virkelig lækkert
Velbekomme
- Posted using BlogPress from my iPhone
Ingen kommentarer:
Send en kommentar