mandag den 3. februar 2014

Et nyt skridt i livet

Vi har jo besluttet at der skal ske noget nyt i vores liv - så i går tog vi første skridt og var ude og se på lejlighed på Amager - nærmere; lige ved Amager Strand.
Et virkelig lækkert sted, virkelig lækre lejligheder og bare en fantastisk følelse af Luft og noget det kan blive vores eget - ikke bogstavelig talt (da det er leje) men et sted hvor vi ikke kender nogen eller noget og et sted vi kan være os selv. Os selv som familie og ikke mindst - som mand og kone.

Vi elsker det sted vi bor nu, MEN vi er aldrig os selv. Det er jo et sted min bobbel og er jeg egentlig overhovedet sådan rigtig flyttet hjemmefra?

Det var dog; trods det at jeg torsdag var virkelig ked af det og tanken om at skulle væk fra kun søster og min far gjorde virkelig ondt; en FANTASTISK følelse.
1) det tog ingen tid at komme derud! Fra vi stod på Metroen på Frederiksberg og til vi var ved Sundby - gik der 15 minutter, så var vi der - og så 5 minutters gå gang.. Allerede der var jeg mere rolig.
2) et VIRKELIG lækkert sted! VIRKELIG!
Og med stranden rundt om hjørnet






Vi ved endnu ikke om vi får en lejlighed - det ved vi om et par dage og det er bare super spændende!
Hvis vi ikke får en så gør det heller ikke noget og dét at vi kom ud over vores komfort zone har bare gjort rigtig meget og givet os mod til at prøve!

Derudover stod weekenden på fødselsdag hos Milla i Hundige i lørdags.
Det var super hyggeligt!
Dog havde 5 aflyst dagen før og på dagen.. SÅ tarveligt!
Men os det var der hyggede, snakkede og grinte.
Vi fik dejlig mad! Lækker spinat/æble drink da vi kom, lækker squashsuppe til forret og så lækker mad bagefter













Laksemousse, köfte, kyllingedunser, lækker salat, pølsepålæg,kartofler butterdejssnegle

















Igår efter "åbent hus" var vi til fødselsdag hos Olde Sandra til kaffe/kage bord


















Super hyggeligt !
Vi var hjemme kl 19:30 og der gik ikke lang tid før vi sov! Laaaang dag!



1 kommentar:

  1. Der er intet så godt som at have familien tæt på, men når dette er sagt så er der heller ikke noget så godt som at komme ud af ens konfront zone og skabe et liv selv på egen ben. Siden du fortalte mig nyheden om at i havde planer om at flytte har jeg været igennem mange sorg perioder som søster: vrede, ked af det, sur, trist men til sidst rigtig glad på jeres vegne ;) var måske en smule egoistisk til at starte med, og ville bare gerne have jer så tæt på som muligt hihi :) men har accepteret jeres valg og støtter jer 100 % elsker dig kære søster, mine skønne niecer og selvfølgelig min tossede svoger hæhæ :D
    Knus, kys og kærlighed fra din lillesøster :)

    SvarSlet