tirsdag den 7. februar 2012

Så kom sneen

-------------------------------------------------------------------------------------------------
HOV VIL FØRSTLIGE SIGE AT JEG PT HAR PROBLEMER MED AT MODTAGE SMSER – SPECIELT FRA TELIAKUNDER… Så send mig evt. en mail i stedet (ne@ftnet.dk)
------------------------------------------------------------------------------------------------
Ja så faldt der sne over land og i går var vi lige ude en time og kælke med pigerne… de nu ikke verdens sjoveste at kælke med – Manja er en piveskid haha.. så der skulle ikke meget til at hun skabte sig, og nu hun gav lyd fra sig – så græd Elissa med!






I fredags sov pigerne hos farmor – turen derud var noget L O R T ! For det første var der kø heeele vejen derud og for det andet så syntes Elissa at hun skulle skabe sig hele vejen! Den værste bustur EVER!
Nå, men vi fik dem afleveret – og de skulle have deeeejlig aftensmad, der var både laks, flødekartofler og en masse andet mums!
Rasmus (fætter) kom og hentede os i bil derude og vi kørte sammen hen til min faster hvor der blev holdt fødselsdag.
Som altid blev der disket op med lækker mad, og denne gang bestod menuen af:
Forret: Crostini med kyllingelever, oliventapanade og små bruchettas.
Hovedret: Andebryst med rødkåls salat, rødbedesalat, brød og flødekartofler.
Dessert: Hjemmelavet MEGA lækker is og en lækker chokoladekage.
Kl. 22.30 tog vi, sammen med min far og søster, hjemad.

Lørdag vågnede vi tidligt, jeg hoppede til frisør mens Kenney tog til træning. Jeg fik ikke klippet ”Racheal frisure” jeg fik i stedet klippet spidser (ca 7. cm) dejligt dejligt.
Så tog vi ned på Falkoner Allé og spiste frokost i ”Det grønne køkken” jeg fik verdens nok lækreste bagel med laks – den var SÅÅÅÅ god og Kenney fik en grovsandwich med kylling.
Efter en god frokost gik turen med Frederiksberg Centret.. vi fik dog ikke rigtig shoppet. Kenney købte et par joggingbukser og jeg fik købt 3 bluser og en taske… og Pernilles gave :-) så afleverede farmor dem i Centret og vi traskede hjemad og afleverede dem videre til moster Nana :-)

Kl. 17 kom Claus og hentede Kenney – de tog en tur ind på Herford og spiste og da de var gået kom Sarah og Helene og varmede op og satte hår til vi skulle over og fejre Pernille.
Pernilles fødselsdag var SÅ hyggelig! For ikke at nævne den OVERDREVET LÆKRE MIDDAG!!!!

Forret:
2 slags laks: 1 lakse tatar og lyn stegt laks MUMS!

Hovedret: Entrecote med hjemmelavet poms, hjemmelavet beansaisesovs, salat og total lækkert brød

Dessert: Den bedste is EVER!!!!! Citronis med lakridspulver og lakrids sirup MUMS!

Ved midnatstid tog de andre i byen og jeg tog hjem til Hamza hvor der var fest. Det var rigtig hyggeligt og Kenney og et par venner kom også og deltog! Vi var hjemme ved 5 tiden.
Søndag var vi på MAC-D og frode og så hjem og slappe af – lige en tur ud og handle og så hente pigerne. De var dejlig rolige og vi slappede bare af hele aftenen :-)

I dag står den på gymnastik… Kenney er på noget JobVision der skal hjælpe med at finde arbejde – bare dumt når han ligesom snart skal tilbage til det gamle arbejde.. men sådan er reglerne jo :-)
Lavede suppe klar i går – til i dag – så vi fri for at lave maden når vi kommer hjem – den skal bare lige varmes og så skal der lige svitses nogle rejer og varmes noget brød.
I morgen skal Kenney arbejde til sent, så der tager pigerne og jeg op og spiser hos min farmand. Torsdag skulle jeg have været hos Hamza og spise men Kenney skal arbejde så hun kommer op til mig og pigerne i stedet.. vi skal så ha pizza (2 slags – 1 med kylling, frisk tomat og ost og 1 med oksekød svitset på panden, en masse krydderier ost og tomat) og så hjemmelavet fritter (Hamzas ønske haha)
Og så laver jeg en tomatsovs af en art.

Lørdag kommer Sarah og Peter til middag (det er blevet rykket til lørdag i stedet for fredag)

Vi skal have:
Nachos med ost – mole, cremefraish og salsa til forret
Spaghettig med kødsovs og kødboller af hakket hjortekød og frisk parmesan til hovedret
Pernilles citronis med lakrids til dessert
Rigtig børnemiddag haha – men børnene skal jo også kunne spise med.

(Ej i går kigger Manja på mig og siger ”Mor, skal vi ikke snart have en af de der store røde bøffer” hahaha hun er Genial den tøs og allerede fan af dyrer vaner)

Sarah og Peter sørger for vin og øl.. det bliver rigtig hyggeligt.
Søndag skal ungerne og jeg mødes med Kamilla og hendes unger kl 10 – så går turen mod Vallensbæk til Ghassan og Camillas fødselsdag – så det går søndagen på – så kan ungerne også få leget igennem.

Vi kiggede på ferie i går – til Mallorca med ungerne i september. Intet er besluttet men det er i tankerne. Vi kiggede på et lækkert hotel 4 + stjernet.. det ville blive 19.000 kr for 8 dage – prisen inkludere dette:
- Familieforsikring
- Afrejseforsikring
- All inklusive til os alle 4
- Bambinopakke (seng, stol og klapvogn) til Elissa
- Familielejlighed
- Transport tur/retur fra lufthavn
- Mad på fly
Det er dette hotel
http://www.spies.dk/spanien/cala-bona/sunwing-resort-spa-cala-bona
Så ville vi tage af sted 8. september.. Nu må vi se – vi beslutter os i næste måned når Kenney er færdig med sin opgave.

Næste uge står den på starten af en ny runde ”til middag hos” denne gang er det Sarah (der efter lodtrækning) skal starte. Vi skal denne gang lave mad ud fra et land – så vi har alle trukket et land så ingen ved hvad hinanden skal lave – så det bliver rigtig spændende - jeg har allerede planlagt min og det er først i JUNI haha. Det er så på onsdag hos Sarah… Manja skal også til tandlæge onsdag faktisk… Hun GLÆDER sig.
Ellers står den på REN AFSLAPNING udover gymnastik om tirsdagen. Og så skal jeg ud og løbe – men ingen aftaler udover onsdag så det er rigtig rart!
Nå, god uge til jer alle sammen

Knus herfra

Ingen kommentarer:

Send en kommentar