onsdag den 5. februar 2014

Løg/porre/squash suppe og knækbrød

Egentlig var det bare løgsuppe vi ville lave igår, men vi havde nogle porre og en halv squash der skulle bruges.

1 kilo løg
2 porrer
1/2 squash
1 liter grøntsags bouillon
1 spsk skyr
Peber
1 klat smør

Smør smeltes og løg, squash og porre svites til det er helt blødt. Bouillon tilsættes og blandingen koges ca 30 minutter.
Så blendede vi det og tilsatte skyr og peber. Virkelig lækker suppe!














Vi spiste reje-chips, druer og agurk til






Så bagte jeg knækbrød

En masse forskellige kerner og frø
300 gram mel
1 dl olivenolie
1 tsk salt
1 tsk bagepulver

Rulles ud mellem 2 stykker bagepapir og sættes i oven på 200 grader ca 20 minutter







Glemte at tage billede af de færdige stykker men det blev godt!

Og
Frokost igår




Ingen kommentarer:

Send en kommentar