Det er helt ufatteligt så lækkert det her var!
Jeg havde lyst til julemad men i en sundere udgave uden kartofler osv.
Varm oven op (ikke varmluft) til 160 grader.
Læg stegen med sværene ned ad i et fad og hæld kogende vand i fadet så det lige dækker sværene.
Giv det da 30 min. Dette er for at gøre sværene nemmere at salte g de bliver skilt lidt ad.
Tag stegen ud, vend den om så bunden kommer til at stå i vandet- dub sværene tørre og gnid godt med salt! (Vi brugte også tørret rosmarin)
Ind i ovnen på næstnederste rille i 3 timer - stadig på 160 grader - JEP 3 TIMER!
Efter de 3 timer giv da stegen 2 min på grill - HOLD øje så sværene ikke dør!
Lad trække uden noget på et spækbræt i 20-25 min.
Vi lavede bagte rodfrugts fritter med hvidløg til, ærter og rugbrød
Første billede
Smurt med salt
Lige kommet ud af ovnen
fra min IPhone
Ingen kommentarer:
Send en kommentar