Jeg er blevet bedt om at fortælle hvad vi fik at spise til middagen i lørdags så nu stiller jeg det fint og flot op her: Sarah har vidst taget billeder af samtlige retter de billeder får jeg lige fat i..
Appetizer var en grapedrink med barcardi og blå farve og ægte 24 karats bladguld på glaskanten :-)
Samt mini toast med laksemousse
Til forret fik vi:
oksecarpaccio med hurtigkogte asparges som jeg snittede i skrå stykker og lagde i en fin "klump" oven på kødet, hakkede valnødder samt citronsaft og lidt olivenolie samt frisk pamesanost høvlet i brede stykker hertil brød fra Meyers bageri
Til hovedret fik vi:
Rosastegt andebryst med hjemmelavet rustikke oliekartofler en salat lavet med gulerødder som jeg skrællede ned i en skål (så det blev brede stykker), granatæble, frisk rødkål og citronsaft, smørstegte gulerødder og en sovs lavede med andefedt skåret i helt fine klumper, løg, fløde, saften fra 2 appelsi-ner, purløg lidt rødvin salt og peber – hertil brød fra Meyers bageri
Til dessert fik vi:
Helene fik 3 slags ost med 4 hjemmelavede kiks + brød
Vi andre fik:
1 lille stykke brownie pyntet med flødeskum og høvlet chokolade, 1 hjemmelavet mini Sarah Bernhard kage og et fint lille glas med hvid og mørk chokolademousse hertil lidt frisk melon og hjemmelavet blå-bær sovs…
Synes virkelig det blev godt og lige efter hvordan jeg havde forestillet mig :-) og tallerkener blev da tømt.. imellem retterne var der drinks af forskellig art..
Underholdning:
efter forretten skulle pigerne "gætte en streg" hvilket gik ud på at jeg havde formet en figur i et word-dok lavet af forskellig længde streger og de skulle så gætte det præcise antal cm. Pernille vandt med at ramme lige på :-)
efter hovedretten skulle de 2 og 2 tegne - svært at forklare men det gik fint hihi
Efter desserten havde jeg så lavet en quiz.. også her vandt Pernille :-)
tak for en hyggelig aften piger. knus
Ingen kommentarer:
Send en kommentar