torsdag den 3. oktober 2013

JA tjak, SÅ er man stolt!!!

I dag var der trivselssamtale i Manjas klasse hvor hendes klasselærer Olivier og hendes faste pædagog Claus fra fritidshjemmet deltog.

Først spurgte Olivier hvordan vi opfattede at Manja havde det både i skolen og på fritidshjemmet og jeg sagde at hun altid fortalte om alle de gode ting de laver og at hun altid er super glad når hun taler om det.

Og så startede Olivier så..
Først og fremmest ville han fremhæve at hun var en meget glad og yderst vellidt pige. Hun var super godt med, kan alle bogstaver, er meget interesseret i at de skal lære matematik og rigtig glad når der er egentid hvor hun kan fordybe sig i fx det at tegne hvor hun var meget detaljeret.... og udover det elskede hun når de havde krop og bevægelse og hun deltog meget aktivt - faktisk i alt hvad de lavede i skolen.

Det eneste han havde at påpege var at (hun sidder bagerst i klassen med siden til tavlen) var at hun tit sådan "flød" ind over bordet ved tavle undervisning, men det ville han nu komme til liv ved at forsøge at rykke hende
tættere på tavlen :-)

Så var det Claus' tur og han startede ud med at sige ordret: "i har en pige med virkelig krudt i røven - men det ikke ment som negativt" hun er altid super glad, hun er omstillingsparat hvilket vil sige at hun tilpasser sig dét vi pædagoger sætter for dagen... hvis hun er i gang med at lave noget i den ene stue fx og vi siger at nu skal vi i parken så finder hun bare med det samme på en ny leg når vi så når parken...

Hun er den lidt ledende type - mange af de andre piger gør rigtig meget hvad Manja gør og Manja er også blevet bedre til at sige OK hvis nogle af de andre piger ikke er enige i at de skal lege dén leg .. hahahaha så det jo godt :-)
Og At hun altid hørte efter og til
Samling rækker hun altid hånden op og vil gerne deltage i samtaler ..

Ej det var bare SÅ skønt at hører alle de rosende ord!!!

HOV det vigtigste.. de har lavet en sprogvurdering, det højeste man kan få er 100% Manja lå på 86,5% seeeejt! Han sagde det var VIRKELIG flot wuhuuuu :-)











Ingen kommentarer:

Send en kommentar