1 stort løg
1 rød peber
8 tomater
2 dl hønsebouillon
2 ds hakkede tomater
1 spsk cremfraish
Lidt chilipulver
Lidt hvidløg
Svits løg peberfrugt og tomater skåret i tern i 5-10 minutter.
Tilsæt de hakkede tomater og bouillon - lad simre 20
Min inden det blendes med en stavblender (så den bliver grov i det) tilsæt cremfraish og smag til.
Server med cremfraish og purløg
Vi spiste brød til - gær havsalt havregryn perlespelt grovmel græskarkerner og lidt durum
Imorgen skal vi ha rester af suppen med stegt kylling til.
Onsdag frikadeller med havregryn, purløg, gulerødder, karry, bagt i ovnen med kartofler (til ungerne) rugbrød og salat - manja skal have Vilma på
Besøg så de får æbleskiver til
Dessert :-)
God aften alle
Posted using BlogPress from my iPhone
Ingen kommentarer:
Send en kommentar