2011 lakkede mod enden, og traditions tro skulle det fejres med god mad og i hyggeligt lag!
Menuen bestod jo som før nævnt af:
Appetizers:
Hjemmelavede grissini med mandelpesto
Lufttørret skinke med gedeost i
Gedeost
Oliven
Og ovn bagte mandler med chili, hvidløg, peber og havsalt samt lidt timian og persille
Til denne lille starter, så vi dronningens nytårstale – og gættede farven på kjolen – og mor her gættede rigtigt J og fik en lille drink.
Pigerne (Carmen, Manja og Elissa) legede fangeleg i mens, rundt i hele lejligheden de hyggede rigtigt.
Kl. 18.45 satte vi os til bords til en dejlig forret: Hjemmelavede Ravioli med ricottaost, persille, hvidløg og kantareller. Vi fik 5 på hver tallerken pyntet med pesto, friske parmesan flager og friske basillikumsblade. MUMS det var lækkert – hertil fik vi et glas hvidvin
Til hovedret fik vi: American Ribeye bøffer med flot stablede hjemmelavede grove fritter, ”Thomas Rhode sauce” (fløde, kantareller, bacontern, skalotteløg, purløg og citron), små helstegte gulerødder vendi i smør og krydderier og hertil en frisk salat og stenovnsbaguette.
Efter hovedretten gik Kenney, Claus og Manja i gården og fyrede lidt heksehyl og knaldperler af..
Så blev der hygget med snak og musik og kl 21. 00 faldt Elissa i søvn..
Manja og Carmen legede med barbie inde på værelset og hørte musik.
Inden desserten gik drengene og Manja igen ned og så på lidt fyrværkeri – Manja var så sød med de der kæmpe sikkerhedsbriller på!!!
Kl. 22.30 spiste vi dessert som var: Nøddekurve med 2 slags Cartedor is, friske hindbær, blåbær og jordbær – hertil finthakket chokolade oven på. Og en dejlig dessertvin.
Lidt i midnat gjorde vi klar – vi havde droppet kransekagen da den aldrig bliver spist, og lavede i stedet et stort fad med små Petit Fours, kransekage stænger, forskellig chokolade og chips.
Manja og jeg hoppede op på samme stol og sprang ind i det nye år sammen. Og så blev der skålet i Champagne.
Kenney Manja og jeg gik ned til det par der bor i stueetagen – Claus og Gitte blev oppe og passede på sovende Elissa – Så var vi derinde og ønske godt nytår og de puslede bare om Manja – de er sgu så søde.
Så gik Nikolaj (som fyren hedder) med op til os og da Gitte og Claus var gået der 01.45 kom der et par stykker op til os.. og så gik Kenney og Manja med derned og frem og tilbage – hahahahaha – da kl var 2.30 ville Manja gerne i seng hihi… Det var også bare flot at hun holdte så længe! Og det var så fedt at se glæden i hendes øjne – hun synes det var fedt at feste! Vi puttede hende og så tog Kenney over til taub, hans ven, for at sige godt nytår.. mor her gik på hovedet i seng.
Elissamusen vågnede så kl 7.30 søndag – Juhuuuu, eller… - og Manja, hun sov satme til kl. 13.03!!!!
Søndagen stod på afslapning på sofaen og taco til aftensmad.. Kenney var lige en tur i Døgn Netto og handle bleer og aftensmad…
I går stod den så igen på arbejde, og rend da mig i røven!!!!
Har bare været dynget i arbejde og er det stadig!!!! Har ikke holdt mere end 20 minutters pause i dag!! Så nu her 30 minutter inden jeg har fri , har jeg tilladt mig selv at lave noget andet!
I går havde jeg så fri kl. 15 og så havde Kenney handlet og var gået i gang med maden så jeg hentede pigerne og så spiste vi tidligt og hyggede bare hjemme på sofaen..
I dag stod den egentlig på gymnastik – MEN det er lorte vejr og vi er begge død trætte! Så det er bare noget med at skulle hjem og slappe af og hygge med pigerne!
Ugen står på : ABSOLUT ingenting! SKØNT!
Har fri torsdag fredag – Elissa skal vaccineres på torsdag så har også fri fredag hvis nu hun skulle ha’ et skidt og der får jeg en veninde på besøg til lidt frokost.
Udover det står januar ikke på det vilde – d. 14. skal jeg med tøserne ud og spise brunch , vi skal tale lidt om nogle lidt personlige ting. D. 19. skal jeg til personaleseminar hvor vi har faglige ting fra 9-15 så skal vi bowle fra 16-17 og så skal vi på Peder Oxe og spise DEJLIG mad fra 18-? Jeg skal have: Forret: oksecapaccio med sorte trøfler, Hovedret: Kronhjort med trøffelsovs, bagte æbler og smørstegte kartofler og til dessert: Profitroles - Små friskbagte vandbakkelser fyldes med vanilleis kryderet med Bourbon vanille. Serveres med varm chokoladesauce af den fineste belgiske chokolade og varm karamelsauce.
D. 21. skal vi ”Til middag hos” Louise (Mon snart man får et hint om hvad den står på af lækkerier :-)), d. 24. til hygge hjemme hos Kamillamusen, d. 27. skal vi til min fars fødselsdag og vi får også Nikolaj (Kenneys overlevelses-kammerat) på besøg.
Min farmand skal i fødselsdagsgave have: 5 sildegafler, 2 silde serveringsfade og så en stege-gaffel fra Raadvad.
Nå, men godt nytår alle sammen – håber i får en skønt år!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar