søndag den 7. oktober 2012

Lækker ret

Så fik jeg lige lavet maden klar til mandag tirsdag - måske endda t ungerne og Nana onsdag




-




























Opskrift:

150 g bacontern svitses først i Lidt olivenolie - lægges på en tallerken når de er stegt
250 g champignon skæres i halve/kvarte og steges sammen med 250 g skalotteløg i halve/kvarte. Tages af og lægges med baconen til Afkøling.

4 kyllingefileter steges 3 min. På hver side - skæres i halve når de er stegt.. Hæld 2 spsk hvedemel over og rør rundt.
Tilsæt champignonblandingen 4 hvidløg der er skåret i skiver 1 stor spsk timian 3 spsk hønsebouillon salt peber
2 laurbærblade og 1/2 l rødvin.
Lad simre under låg 40 min.

Vi har lavet dobbelt portion - bare den dobbelt bacon.


using BlogPress from my iPhone

Ingen kommentarer:

Send en kommentar