mandag den 16. april 2012

Pragtfuld weekend!

Weekenden startede jo ud med regnvej, øv øv.. det øsede ned på vej hjem fra institutionen men ungerne elskede det og hoppede i vandpytter hele vejen hjem (Manja havde lige fået nye gummistøvler) Hvilket resulterede i sjask vådt regntøj da vi nåede hjem haha.
Kenney skulle lige hjælpe Kamper med at bærer en masse materialer op til en 4. sals lejlighed inden han kom hjem til aftensmad som bestod af kyllingebrystsalat med kogte og bagte kartofler til.

Derudover stod aftenen på at lave frugtsalat og piske flødeskum samt se Disney Sjov og hygge.







Lørdag hentede Manja og Kenney morgenmad og tog af sted til fodbold kl 10.30 hvor pigerne og jeg gik en tur så Elissa kunne sove lidt – så fik vi handlet lidt inden moster Nana kom og så efter pigerne fra 13-15 (Kenney kom hjem igen der).
Jeg skulle jo mødes med Hamza/Sarha, Camilla og Kamilla kl. 13.10 hvor turen gik mod Hillerød ” Islandske Ponys here we come”.
Det var SÅ sjovt og samtidig også skræmmende at ride.. min hest hed Bjørk og var en rigtig doven en af slagsen.. men hold op det var sejt at galopere – troede hele tiden jeg ville ryge af, men jeg blev sgu siddende haha. Det var RIGTIG fedt og dejligt at lave noget andet!










Efterfølgende tog jeg hjem i bad og så mødtes vi oppe hos Hamza kl 17.30 hvor der var græskedunser salat og hjemmebagt brød. Efterfølgende stod den på en omgang Cranium og vi takkede aftenen af kl 23.30..


Kenney havde hygget med pigerne, været på legeplads og der var blevet øvet i at skrive bogstaver og også blevet vist kunstneriske færdigheder :-)






I går ordnede vi lige 2 maskiner tøj inden vi kl. 12 tog i Tivoli. – der var vi heeele dagen – Vi var i Rasmus Klump Land hvor der er en stor legeplads som ungerne legede rundt på og en forlystelse til Manjas alder som hende og Kenney var oppe i. Udover det så vi Rasmus Klump med venner optræde og var en tur i Karrusellen og i Den flyvende kuffert.

Det var en rigtig dejlig dag trods det at det regnede… og pigerne fik brugt rigtig meget energi. Desværre vidste vi ikke der var Rasmus Klump land, det havde været sjovere for ungerne hvis vi var startet der!
Men der blev både spist is, slikkepinde og Candyfloss – Dagen sluttede af på Mac-D og så hjem på hoved i seng.
Vi så lige en film og Big Brother inden dynerne kaldte på os.

Denne uge står på afslapning – Kenney har 3 gange træning og jeg skal ud og løbe.. ellers ingen planer foreløbig.. Kenney skal muligvis ud og se fodbold lørdag og søndag tager vi alle 4 en tur til Frederikssund og ser de økologiske kalve blive lukket ud af stalden.

I må have en dejlig uge alle sammen…

Vedlægger lige billeder fra weekenden – og samtidig også billeder fra sidste uges madplan.. dog ikke fra mandag torsdag og igår (og der blev det jo heller ikke til kødboller men mAC-D)
















Billeder fra sidste uges madplan:


tilbehør til laksesalaten lakesalat

kyllingesuppe Kyllingebryst (isetdet for kyllingesalat) med salat til og ovnbagte kartofler
Denne uges madplan:


Idag: stegte torskebukser med citrondresseing og råkost med forskellig frugt og gulerødder

tirsdag: Kødboller i tomatsovs med salat til (det vi skulle ha haft igår)

onsdag: Chilikyllingebryst med linsesalat til

torsdag: Tomatsuppe med snackgrønt til

fredag: friske rødspætter med dampede gulerødder samt salat med bønner og ærterlørdag: små lammekotteltter marineret i pinkekerner og cashewnødder med bagte søde kartofler til

søndag: Hjemmelavet kyllingenuggets vendt i cornflakes med frisk salat til og lidt ris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar