mandag den 23. januar 2012

Findes der rene lækre shawarma steder?

Næææ, det tror I nok ikke at der gør – MEN så kan jeg afsløre, at det gør der!
Vi har faktisk spist der flere gange og nu vil jeg anbefale det til jer andre!
Nu aner jeg ikke hvad stedet hedder tror måske det hedder Durumhouse– men det ligger på samme siden som det gamle Playtime lå , nede på Nørrebrogade, 2 butikker ved siden af.

Det er virkelig lækkert. Det er en lille familiedrevet biks hvor der er mand kone og datter (og så har de vidst også 2 andre ansatte – sikkert en bror/fætter ting) Nå, men det er alt andet end total traditionelt bakteriefyldt mad!
Konen står, når man bestiller, og bager brødet selv. Det er simpelthen det LÆRESTE pitabrød man får og hun har handsker på når hun står med det.
Manden har altid hvid dragt på og en lille hat – de er altså lang mere hygiejniske end andre snuskede shawarmabikse!
Bestiller man en durumrulle er det igen i hjemmebagt brød og det smager bare 1000 gange bedre end det andet PAP der bliver serveret rundt omkring.
Mens vi var der i går gik konen og pudsede vinduer, ordnede kølemontre osv. Ej, det må jeg bare anbefale jer at prøve!
De sparer ikke på kødet og der er ikke 7000 ting at vælge imellem som der er på mange af de andre steder – der ”specialisere” de sig jo inden for både Entrecote bøffer, pizza, hotdogs, hakkebøffer osv. Her har de som det eneste, udover shawarma og falafel, burger. Der er ikke en masse ”ligegyldige” ting.
Et ekstra plus er at dette her mætte meget mere. Vi spiste i går kl. 13 jeg var først sulten igen kl. 18! Det er et stort pitabrød man får og ja.. ej der er ikke mere at sige om stedet udover : PRØV det! Måske Helene og jeg skulle tage forbi på fredag til frokost, eller hva siger du? :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar