tirsdag den 13. december 2011

Øv et kedeligt vejr! Og så er vores Nihola gået i stykker!

Ja vejret taler jo for sig selv! SKOOOOOD kedeligt og mørkt!

Men i gården laver de - ja hvad laver de - et eller andet hvor de har brudt hele haven op.. noget kloak noget.
De kører derfor rundt i nogle latterlige kranting og fatter ikke en brik af hvad de laver - i hvert fald ikke i fredags hvor de er kørt ind i vores Nihola Cykel! hele baghjulet er møg skævt - virkelig skævt, og gear snorren (det hedder det nok ikke med ved ikke havd det lige hedder) er revet midtover. Det koster et par tusinde at få lavet.
Imorgen hev jeg derfor fat i en af de her mænd og tog ham med hen for at se hvad de havde gjort - han undskyldte og bla bla ".. skal lige snakket med formanden.." men han kunne sagtens se det ikke var så godt - så vi satser på at de går ind og betaler da det er DEM der har været nogle fjolser - for cyklen står ABSOLUT ikke i vejen! Så nu må vi se at om de har lagt en seddel til os som han lovede. Nu må vi se..

Nu står turen snart på "gå hjem tid" - handlede heldigvis her kl 14 for Kenney skal til Crossfit kl 19 så der skal laves mad så snart vi er hjemme her ved 16.40 tiden..

Det har været en ret travl dag på jobbet .. er testperson til vores nye tidsregistreringssystem som bliver skudt i luften her 16. januar så der er en masse der skal afprøves.. plus vi skifter base efter nytår (journalprogram) så det hele er på den anden ende herinde da alt skal oprettes på ny! Puuuha.alene de sager jeg er sagsbehandler på er 221 sager og sagsbehandlerne har jo ihvertfald dobbelt så mange sager som mig.. .. puuuha så her er travlt. Men det er nu også rart at have noget at lave.. og der er også stadig tid til lige at smide lidt ind på bloggen ;-) får simpelthen ikke gjort det derhjemme..
Igår blev der bagt jøde kager mens Kenney og Manja lå inde i sofaen og læste bøger indtil klokken blev så mange at hun skulle puttes - og det går jo rigtig hurtigt lige for tiden fordi julemanden jo kommer :-)

Idag skal der slappes af og pakkes de sidste gaver ind til julen :-)

Glædelig december allesammen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar